Ще готвя.
От последния ми опит, който благодарение на басмати ориза, беше плачевен, не съм пробвала нищо ново.
Утре ще приготвя пиле с ананас.
Страх ме е сама да си го тествам, затова съм поканила смелчаги да помагат.
Мястото и срещата са известни на тези, които са получили покани.
За повече въпроси, обръщайте се персонално към майстор готвача.
Носете си пийване и по нещо свежо. Разбирайте - краставица, маруля, домат - това ще е своеобраният ви пропуск за масата.
Рецептата:
Пилешки гърди - нарязани на кубчета - нека отлежат в соев сос, босилек, мащерка, риган и естрагон поне час.
В тигана запържвате каквито зеленчуци ви се намират - не прекалявайте с чушките - обикновено убиват аромата на другите зеленчуци.
Запържете пилето - оставете да се отцеди.
В тенджерата сложете зеленчуците, пилето и отцедените кубчета ананс нека се посмесят в сосчетата си за 5-7 минути. Залейте всичко с соса от консервата и похлупете да покъкри на слаб огън за 10-тина минути.
Поднесете със сварен ориз.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар